Текст
2017 жылғы 16 тамыз №611 (бұдан әрі – Санитариялық қағидалар) санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларының талаптары негізінде, оқушыларды сапалы және теңгерімді тамақпен қамтамасыз ету мақсатында бұйырамын:
-Санитарлық қағидаларға оқушыларды тамақтандыру ұйымдастыру және тамақ
бөлімшесінің санитарлық жағдайын тұрақты бақылауда ұстау;
-асхана қызметкерлеріне күнделікті медициналық тексеру жүргізу;
-Азық –түлік тағамдарының сапасы мен қауіпсіздігін куәлендіретін құжаттардың
толыққанды болуын қадағалау;
-санитарлық қағидалар талаптарына сәйкес құжаттарды жүргізу;
-тағамдардың сапасын және дайындау технологиясының , ас мәзірінің сақталуын
қадағалау.
6. Мектеп асханасының аспазшысы Н. Баймурат міндетті :
-күнделікті дайын тағамның тәуліктік пробасын дайындап, тоңазытқышта ,арнаулы
ыдыста сақтауға;
- Санитарлық қағида талаптарына сәйкес ас дайындау технологиясын,ас мәзірін,
тамақтану нормасын сақтауға.
7.Бұйрықтың орындалуын бақылауды өзіме қалдырамын.
Мектеп директоры: А.Ералинов
Бұйрықпен таныстым : Л.Абишева
Г.Омарова
Н. Баймурат